Halloween kasvomaalaus idea

Halloween lähestyy ja sinulla voi olla tiedossa juhlat, mihin haluaisit pukeutua. Itse harrastan välillä kasvomaalausta ja useampana Halloweenina pukeutunut ties miksi hahmoksi, koska ennen kaikkea se on hauskaa. Tein sukupuoli neutraalin idean, jossa voi käyttää pukeutumisen suhteen mieli kuvitusta.

Sisältää mainos linkkejä*

Jos haluat onnistua kasvomaalauksessa panosta kasvomaaleihin. Huonoilla kasvomaaleilla et saa kuin kiukun aikaan. Hyviä vesiliukoisia kasvomaaleja on esimerkiksi *Grimas, Cameleon Professional ja itse käytin Diamond FX.

Mitä tarvitset kasvomaalaukseen: Laadukkaat kasvomaalit, siveltimiä mitkä voi olla vaikka meikki siveltimiä, jollet halua panostaa juuri kasvomaalaukseen tarkoitettuihin sileltimiin. Meikki sienen ja valkoisen meikki voiteen. Yksi hyvä valkoinen meikkivoide on revolution SFX white base. Valkoinen meikkivoide alla ei ole pakollinen mutta tekee kasvomaalauksen pohjaväristä kirkkaamman.

Vaikka tässä on ohjeet kasvomaalaukseen, maalausta ei tarvitse täysin kopioida, voit käyttää mielikuvitusta ja muuttaa vaikka värit haluamaksi väreiksi.

Ensin kosteuta kasvot hyvin, jotta kasvomaalien peseminen onnistuu paremmin. Kuivalta iholta kasvomaaleja on vaikea saada pois vaikka ne onkin vesiliukoisia. Maalaus on hyvä pohjustaa primerilla mutta ei pakollinen.

Itse meikkasin normaalisti toisen puolen kasvoistani, mutta tee tämä vaihtoehto haluamallasi tavalla, omat luonnolliset kasvot on minusta yhtä hyvä vaihtoehto.

Rajaa haluamasi alue valkoisella meikkivoiteella. Suun kohta jää ihonväriseksi, punainen pigmentti on tarpeeksi vahva ilman valkoista meikkivoidettakin alla.

Valkoinen rajattu alue, maalaa se vihreäksi. Voit kerrostaa sitä saadaksesi tasaisen ja pigmentisen pinnan. Odota aina, että kerros on kuivunut täysin ennen kun alat kerrostamaan uutta kerrosta. Aloita varjostukset tummemman vihreällä. Voit tehdä nämä osittain meikki sienellä ja siveltimellä.

Laita nyt varjostuksien lähettyville valkoista tuputtamalla, voit hiukan lisätä keltaista joukkoon.

Hahmottele punaisella suun paikka ja piirrä hampaat. Jonka jälkeen rajaa mustalla huulet, hampaiden välit ja kasvojen muuttumiskohta. Syvennä ryppyjä mustalla, ohut sivellin on tähän hyvä. Jonka jälkeen korosta joistain kohdista mustia ryppyjä valkoisilla viivoilla.

Maalaa hampaat valkoisiksi ja voit laittaa joukkoon hieman keltaista. Ikenissä käytä punaista missä on enemmän vettä, jotta saat niistä vaaleammat kuin huulista. Pienillä valkoisilla pisteillä saat ikenet näyttämään kuin ne kiiltäisi, niin kuin ikenet normaalistin kiiltävät.

Viimeistele maalaus vielä pienillä punaisilla pisteillä missä osassa voit korostaa punaisia pisteitä laittamalla keskelle valkoisen pisteen.

Jokainen näkee omalla tavalla miten tämä hahmo voisi pukeutua. Itse näin Kahdet kasvot -maalauksen pukeutuvan, ehkä jopa johonkin hauskaan pukuun, löydät hauskoja erikoisia pukuja esimerkiksi *partykin.

You May Also Like

Leave a Reply