Järjestä kassisi pussukoilla.

Rakastan isoja kasseja, johon saan mahtumaan kaiken, mitä tarvitsen. Olen vain ihminen, joka on aivan hukassa, jos minulla ei ole suunnilleen puoli omaisuutta kassissani. Pienen kassin kohdalla joudun arpomaan harjan tai huulipunan kohdalla kumman ottaisin, koska molemmat ei mahdu mukaan ja se tuo minulle päänvaivaa. Siksi isot kassit on minun juttuni.

Huonojapuolia isoissa kasseissa on sieltä EI LÖYDÄ MITÄÄN ja tavarat on hujan hajan.

 Järjestelen kassissani jokaisen asian omaan pieneen erilaiseen pussukkaan. Sellaisia asioita joita tarvitsen useasti. Kuten pankkikorttia ja puhelinta olen pistänyt ne samaan pussukkaan ja laittanut vielä siihen kaulanauhan. Jollei pussi ole näkyvissä niin yleensä edes kaulanauhan pää jostain pilkottaa.

Lähinnä käytin puuvillalankoja mutta miksi ei villalankojakin. Jos on kaapin pohjalta löytyy esim. jämä lankoja. Tässä on yksi oiva idea mihin niitä käyttää.  

Mikä hauskinta, kun tein pussukoita opettelin uusia virkkaus tekniikoita. Mikä parasta opetellessa uusi tekniikoita, kuin tehdä niistä jotain hyödyllistä ei vain harjoitus tilkkuja.

Leikittele kuvioilla ja väreillä.

Pussukan koko ja muoto vaihteli käyttö tarkoituksen mukaan. Rakastan värejä, ja ihanaa kun sain käyttää eri värejä luodessa pussukoita. Virkkaus pinnat vaihtelivat tiiviistä pinnasta reikäiseen. Reikä pintaisiin pussukoihin hyvä lisä voisi olla vielä kankaasta tehty sisäpuoli.

Läpinäkyvä kassi.

Muistan kun läpinäkyvät kassit tulivat muotiin. Mietin vain: ”apua kuka haluaa näyttää kassinsa sisällön.” 

Ostin ensimmäisen läpinäkyvän kassini. Nyt minua ei haittaa vaikka kassini sisältö näkyy. Siellä on vain paljon erivärisiä pussukoita. Kassin ilmekkin muuttuu vaihtamalla sen sisällön.

Jaoin teille oman lempi tekniikani. 

You May Also Like

Leave a Reply